Skip to main content

Retourneren

Retourtermijn
Het kan voorkomen dat je een (deel van je) bestelling retour wilt sturen. Wat de reden hiervan ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Indien je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en voorzien van track & trace-code aan ons geretourneerd worden.

Retourkosten
Retourneren bij ons op locatie (Burgemeester Brokxlaan 12, verdieping 2, 5041 SB Tilburg) is kosteloos. Verstuur je jouw pakket per post? Dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Deze bedragen circa € 4,15 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van een vervoerder naar keuze. 

Retourproces

1. Meld je retour aan
Breng ons per mail op de hoogte van de producten die je retour stuurt o.v.v. het ordernummer en je voor- en achternaam.

2. Pak de artikelen in
Verpak de artikelen in een stevige verpakking in het bijzijn van de aankoopbon. Artikelen die in hetzelfde retourproces zitten hebben we het liefst zoveel mogelijk in 1 doos terug. Daarmee help je ons om zo duurzaam mogelijk te zijn.

3. Overhandig je retour
Breng je retourpakket zelf bij ons langs * of breng ‘m naar een pakketpunt naar keuze. In het laatste geval ontvang je bij verzending een bewijs met een track & trace-code. Het is belangrijk dat je die per mail met ons deelt, anders kunnen we je retour niet verwerken.

Retouradres
T.a.v. EmblemenOutlet
Burgemeester Brokxlaan 12 (verdieping 2)
5041 SB, Tilburg

* We zijn als volgt geopend:
Maandag 11:30 – 17:00 uur
Dinsdag 08:30 – 17:00 uur
Woensdag 08:30 – 17:00 uur 
Donderdag 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag 08:30 – 17:00 uur

4. Terugbetaling
Zodra we je retour verwerkt hebben, krijg je binnen 10 dagen het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.