Skip to main content

Levertijd & verzendkosten

Levertijd

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Indien producten niet voorradig zijn (dit staat in dat geval op de productpagina van het desbetreffende item vermeld), kan de levering van je bestelling iets langer duren. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 2,25 (zonder track & trace-code *) of € 4,15 (met track & trace-code) voor bestellingen die door de brievenbus passen. 
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

* Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor verzending zonder track & trace-code. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat wanneer je kiest voor deze optie, je als klant zelf verantwoordelijk wordt voor het risico met betrekking tot je zending. Dit betekent dat emblemenoutlet.nl niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventueel verlies, schade of vertraagde levering van je pakket. Ben je daar bij de keuze voor deze verzendmogelijkheid dus ook van bewust. 

Hoewel verzending zonder track & trace-code een kosteneffectieve optie kan zijn, adviseren we onze klanten om, indien mogelijk, te kiezen voor een traceerbare verzendmethode. Hierdoor kunnen we je bestelling nauwkeurig volgen en snel handelen in geval van problemen tijdens het transport.